De praktijk

Gezondheidscentrum Dronten-Zuid

icon
Sinds augustus 1981 zijn mijn vrouw en ik actief met een tandartsprakijk in Dronten. Vanaf augustus 1991 zijn wij gevestigd in het gezondheidscentrum Dronten-Zuid.

Wie zijn wij

Albert Oosterbeek
Tandarts
Ik ben Albert Oosterbeek; sinds 1981 ben ik gevestigd in Dronten, oorspronkelijk in het gezondheidscentrum aan de Schans ( nu de Bolder). Sinds 1991 werk ik in het gezondheidscentrum aan de Lancasterdreef in Dronten-Zuid en heb het daar erg naar mijn zin. Ben door gezondheidsproblemen in het verleden enkele malen uit de running geweest en om verdere narigheid te voorkomen zijn de werktijden daarom aangepast en ben ik woensdags de hele dag en vrijdagsmiddags gesloten. Sinds deze aanpassingen gaat alles een stuk beter en is het werkplezier een stuk toegenomen. We proberen door het volgen van cursussen en alle nieuwe richtlijnen onze praktijk zo veel mogelijk up-to-date te houden om u een zo goed mogelijke tandheelkundige zorg aan te bieden. Bovenal is ons streven om als team u een behandeling aan te bieden met een minimum aan stress en een zo prettig mogelijke behandeling met een zo optimaal mogelijk resultaat.
Joan
Assistente
Ik ben Joan Oosterbeek; door omstandigheden (vaak invallen voor een zieke assistente) ben ik in het ‘vak’ gerold (ik volgde overigens al een cursus bij het LOI om wat meer van het werk van mijn man te volgen). Het contact met de patiënten vond ik zo leuk dat ik het ben blijven doen, weliswaar parttime en daarnaast doe ik de administratie. De laatste jaren ben ik door een chronische ziekte vaak afwezig geweest maar ben nu weer de werkuren/dagen aan het opbouwen en dat gaat goed. Ik vind het leuk om in de praktijk mee te kunnen helpen en vind het contact met de mensen geweldig, dat geeft veel voldoening.
Mirjam
plus-assistente
Ik ben Mirjam; ben in het verleden als stagiaire begonnen in de praktijk. Daarna ben ik begonnen met de opleiding tot mondhygiëniste maar heb die niet geheel kunnen afmaken. Toch bleef de binding met het vak en nu ben ik plus-assistente, dat wil zeggen assistente met uitgebreide bevoegdheden op gebied van gebitsreiniging en voorlichting en sealen van kiezen. Zowel het assisteren als het zelf werken met patiënten vind ik heel plezierig en hoop dit dan ook nog lang te blijven doen.
Diana
plus-assistente
Ik ben Diana; Ik ben jaren geleden begonnen als tandartsassistente bij tandarts Meppelink in Swifterbant. Daar ben ik via de nodige cursussen opgeleid tot plus assistente met in mijn pakket gebitsreiniging en voorlichting en het sealen van kiezen en het behandelen van kleine gaatjes (zowel verdoven, boren als het vullen). Na een uitstap naar assistente van een kaakchirurg ben ik toch weer terug in de algemene praktijk vanwege het uitgebreidere contact met de patiënten en om ook iets meer aandacht te kunnen blijven geven aan mijn gezin.